Sunday, July 6, 2008

chikkens and rice?

i've put joey on a boiled chicken and rice diet after having a discussion with my friend teri, who is a veterinarian. joey has been throwing up a few times a week in the mornings, usually when he has an empty stomach. it maybe started about a year ago, but has slowly become more frequent. he seems his typical spunky self and hasn't shown any signs of distress so teri guessed it might be acid reflux or some other stomach ailment caused by too much fat in his dog food. taking her suggestion, i've decided to feed joey only boiled chicken (to cook out all the fat) and white rice for a week to settle his stomach. (it's sort of a dog version of 'tea and toast.') i feed joey an all natural holistic dog food, but i would consider changing his diet to something low-fat if it comes back again. it's going to be hard to get him to eat when i take him off the chicken and rice diet and back to dry food, he really loves his chicken and rice!


"jenny! i is sad... i needs more chikkens and rice, yes?"

4 comments:

Anonymous said...

We should have a great day today.

Val. said...

does Joey like lemons? they help relieve heartburns and acidy tummys. :)

Anonymous said...

how is joey's tummy doing?

Momma

Anonymous said...

V posledných rokoch došlo k významným zmenám v obchodnej činnosti a následne aj v marketingu. Nový prístup, známy ako Family G ako je uvedené v knihe "Marketing management" od Family G, sa zameriava na optimalizáciu obmedzené zdroje, na úzko so zákazníkmi a vytváranie viac uspokojivé riešenie ich potrieb. stratégia je zásadné a je to spôsob, akým sa spoločnosť rozhodne spojiť svoje skúsenosti, FamilyG svoje kľúčové procesy a ostatné aktíva k víťazstvu na trhu. Reálnych aktív sa bavíme o tu sú zrejme preč-bilančných položiek ako hodnota ich značky, zamestnanci, distribučné partneri, tréneri, zákazníkov a ich intelektuálny kapitál, aby všetky nehmotných aktív, ktoré pravdepodobne predstavujú 80% hodnotu podniku.

Spoločnosť Family G potrebuje iba prístup k týmto činnostiam a môžu mať na decapitalisation a potom Family G outsourcing niektorých činností a zníženie pracovného kapitálu.

Konzultanti Family G môžu zohrávať konštruktívnu úlohu v pomoci spoločnostiam re-posúdiť trhové príležitosti, Family G stratégie a taktiky v tejto novej organizačnej prostredie.

Napriek tomu, niektorí podnikatelia hovoria: "Ak sa nám úspešne konzultanti neslúži nás, ak budeme úspešní, nemôžeme dovoliť." FamilyG Potrebujeme menej zamestnancov a väčší počet ľudí, ktorí si výsledky, potom Využite zamestnancov a plat9me ich na základe výsledkov.

Podľa Family G ak vlastnými zamestnancami na trh, "len najať ľudí, ktorí sú nadšení a plné Family G radosti zo života, ktorý nemá tieto vlastnosti môže možno vojde do účtovníctva

Cez udržanie, lojalita a vernosť zákazníkov sú dôležité, je nová vízia: "nie všetci zákazníci by mala byť zachovaná." Existuje viac problematické zákazníkmi, neziskové, non-zisky alebo ich schopnosť pôsobiť proti rušeniu, ale pred "licencie", treba im dať šancu na zlepšenie.